In onze webshop kunt u ons assortiment bekijken en bestellen

Informeer naar onze webshop


InstagramFacebook

Kwekers

Anthogether is een telersvereniging die een compleet assortiment van snijanthuriums heeft. Elk jaar komen er de nieuwste cultivars bij. De handel vindt dagelijks plaats via de veilingklokken van Royal Flora Holland. Door een eigen webshop en de doorkoppelingen met exporteurs is het totale assortiment altijd beschikbaar in alle denkbare verpakkingen. Dit kan gaan over die ene doos met dat speciale soort tot aan een compleet gemixte doos van diverse soorten. Van diep rood tot pastelkleuren en van een voorjaarsmix tot aan de kerstmix, het is allemaal te vinden in de webshop van Anthogether.

Er zijn vijf bedrijven aangesloten bij Anthogether; Spekflowers, Oosterzon, Van Adrichem Anthurium, Bouman Anthuriums en Evanty.

Spekflowers heeft een productie oppervlakte van zo’n 65.000 m2 en aan het roer staan de neven Klaas en Dennis van der Spek. Oosterzon heeft een productie oppervlakte van zo’n 45.000 m2 met aan het roer de gebroeders Gert, Marco en Theo Oosterom. Van Adrichem Anthuriums wordt geleid door Jan en Jeanet van Adrichem en zij hebben zo’n 10.000 m2 aan productie oppervlakte. Bij Bouman Anthuriums hebben ze een productie oppervlakte van zo’n 33.000 m2 en de dagelijkse leiding is in handen van Jens Kool. Aan het hoofd van Evanty staan Jaap en Marco Evers en zij hebben zo’n 26.000 m2 aan productie oppervlakte van de Lovely’s.   

Gezichten achter Anthogether

Kwaliteit en dienstverlening staan hoog in het vaandel bij Anthogether. Elke maand worden de bloemen getest op houdbaarheid en worden er kwaliteitscontroles uitgevoerd op de ingepakte dozen door een keurteam. Elke doos is uniek door zijn eigen sticker en inpakcode die leidt naar de inpakker. Alle orders die binnenkomen via de webshop of via de doorkoppeling besteld worden voor 06:00 uur worden dezelfde dag rond 12:00 uur bezorgd op de drie vestigingen van Royal Flora Holland. Door deze snelle bezorgdienst is de verheid van ons product gegarandeerd!